Privacyverklaring & cookiebeleid

Privacy verklaring

Deze website wordt online aangeboden en onderhouden door Easy Software bvba, Roosendijk 5, 3910 Neerpelt. Voor alle vragen en opmerkingen in verband met privacy en persoonsgegevens kan u ons contacteren via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Easy Software hecht veel belang aan de bescherming van privacy en persoonlijke gegevens. Daarom willen we in deze privacyverklaring zo transparant mogelijk uitleggen welke persoonlijke gegevens worden ingezameld, waarom we deze verzamelen en hoe we deze gebruiken. Easy Software handelt daarbij steeds in overeenstemming met de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)). Door deze website te gebruiken, ga je uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden en met de wijze waarop Easy Software persoonsgegevens verzamelt en verwerkt, zoals hieronder beschreven.

De privacyverklaring is van toepassing op zowel de klassieke website als de mobiele websites en apps.

Verzamelen van persoonlijke gegevens

Easy Software verzamelt persoonlijke gegevens om betere diensten aan haar gebruikers te kunnen leveren. Aan de hand van deze persoonlijke gegevens kunnen we toegang verlenen aan het persoonlijke bouwproject en in contact treden met de bezoeker. Verder willen we de voorkeuren van onze bezoekers leren kennen om zo de website beter af te stemmen op de behoeften en de getoonde advertenties af te stemmen op interesse en locatie.

Registratie

Hoewel je deze website kunt raadplegen zonder dat je persoonlijke gegevens moet ingeven, bestaat de mogelijkheid om je te registreren om je persoonlijk bouwproject aan te maken. Hierdoor kan je één of meer projecten aanmaken en per project een persoonlijk en aanpasbaar stappenplan, planning, budget en documentenbeheer gaan gebruiken. Dit wordt volledig gratis aangeboden door Easy Software.

Tijdens deze registratieprocedure vragen we u om een aantal persoonlijke gegevens zoals uw naam, woonplaats en e-mailadres en een wachtwoord op te geven. De meegedeelde informatie wordt opgeslagen in een databank van Easy Software en wordt gebruikt om je naderhand te kunnen identificeren, te authentiseren en eventueel te contacteren. Uw wachtwoord wordt geëncrypteerd opgeslagen en is zelfs voor ons niet zichtbaar.

Na de registratie kan u bijkomende informatie invullen in uw persoonlijke account en uw persoonlijke bouwprojecten. Deze informatie kan ons helpen bij het verbeteren van het standaard bouwproject en de gebruikerservaring in het algemeen. Verder kunnen we de informatie ook gebruiken om meer aangepaste en relevante advertenties op de website te tonen.

Voor het verzamelen van persoonlijke gegevens maken we onder andere gebruik van cookies en andere technologieën. Meer informatie over ons cookiebeleid kan u verderop op deze pagina lezen.

Ook verzamelt Easy Software de volgende gegevens over al de bezoekers van de website: IP-adres, taal en type van de browser, tijdstip van bezoek, bezochte pagina’s, ... Deze informatie wordt enkel voor statistische doeleinden en voor de goede werking of verdere verbetering van de website verzameld. De aldus ingezamelde gegevens worden in geen geval gekoppeld aan de persoonsgegevens die over jou tijdens een eventuele registratieprocedure werden verzameld.

Worden uw gegevens aan derde partijen doorgegeven? Tenzij u hiervoor uw toestemming hebt gegeven of wij juridisch verplicht zijn dit te doen, zullen wij uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadres, niet doorgeven of verkopen aan derde partijen. Ook kan u ten alle tijden deze toestemming weer intrekken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De website maakt gebruik van bepaalde sociale media plugins van sociale netwerken als Facebook, Google + ,Twitter en LinkedIn. Deze plugins laten u toe om op deze platformen informatie te delen. Deze plugins worden uitgevoerd en beheerd door de sociale netwerken zelf. Wij raden u aan de gebruiksvoorwaaren en privacybeleid van deze sociale netwerken door te nemen. Voorliggende privacyverklaring regelt enkel het gebruik van de gegevens die door Easy Software worden verzameld.

Facebook Google Twitter LinkedIn

Inzage en correctie van gegevens

Easy Software zal uw gegevens niet langer bewaren dan wettelijk is toegelaten. U kan toegang krijgen tot en wijzigingen aanbrengen in uw account gegevens via uw account. U heeft daarnaast ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. steeds recht op inzage, verbetering en schrapping van uw gegevens.

Veiligheid

Easy Software verbindt zich ertoe om al de gepaste technische en organisatorische maatregelen te treffen om je persoonsgegevens te beschermen tegen vernietiging, verlies, onbedoelde wijziging, beschadiging of openbaarmaking. Hoewel we er alles aan doen om de veiligheid van uw gegevens te vrijwaren, kunnen we dit niet 100% garanderen. Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden, kan Easy Software niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of beschadiging van jouw persoonsgegevens.

Om hackers tegen te werken worden sommige IP-adressen geblokkeerd indien ze verdachte activiteiten uitvoeren op IkBouwEenWoning.be. Indien u onterecht werd geblokkeerd kan u ons contacteren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cookies

Op deze website worden zogenaamde "cookies" gebruikt, dit zijn kleine deeltjes informatie die door de browser op jouw computer worden opgeslagen. Deze cookies bevatten de volgende gegevens: identificatie voor bezoekers-statistieken door google-analytics, voorkeuren op de website en gegevens die gebruikt worden tijdens het authenticatieproces. Je kan het gebruik van cookies uitschakelen, al leidt dit tot een minder goede gebruikerservaring. Meer informatie over ons cookiebeleid kan u verderop op deze pagina lezen.

Contactgegevens

Easy Software is verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en ziet toe op de vertrouwelijkheid en de veiligheid van de gegevens. Je kan Easy Software steeds contacteren. (zie beneden)

Tenslotte

Easy Software behoudt zich het recht voor om deze Privacyverklaring op elk moment te veranderen, bijvoorbeeld na een wijziging van de website of aangeboden diensten. De wijzigingen worden automatisch van kracht na publicatie.

Cookiebeleid

IkBouwEenWoning.be gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om uw gebruikersvoorkeuren te bewaren. Deze helpen ons om u een betere gebruikerservaring te bieden wanneer u onze website bezoekt. Met behulp van cookies kunnen we de werking van onze website verbeteren, kunnen we de website relevanter maken en kunnen we meten welke inhoud van onze website relevant en populair is.

De Europese Unie verplicht ons om uw toestemming te vragen voor het gebruik of opslaan van cookies en gelijkaardige technologieën op uw computers of mobiele apparaten.

In ons cookiebeleid gaan wij u proberen zo duidelijk mogelijk te informeren over de cookies die wij gebruiken en hun doel.

Een cookie is een tekstbestand dat door een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u de website raadpleegt. Het bevat een unieke code die toelaat om uw browser te herkennen gedurende het bezoek aan de website of bij latere, herhaalde bezoeken.

Cookies kunnen geplaatst worden door IkBouwEenWoning.be of door een partner waarmee wij samenwerken (bv Google). IkBouwEenWoning.be kan enkel de cookies lezen die door ons zelf geplaatst zijn en wij hebben geen toegang tot andere informatie die zich op je computer of mobiel apparaat bevindt.

Cookies worden op uw computer of uw mobiel apparaat gestockeerd in de folder van uw browser. De inhoud van een cookie bestaat meestal uit de naam van de websiteserver die de cookie geplaatst heeft, een vervaldatum en een unieke cijfercode.

Cookies maken de interactie tussen de bezoeker en onze website over het algemeen gemakkelijker en sneller. Cookies kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van onze website of de publiciteit op onze website persoonlijker en relevanter te maken voor de bezoeker.

Alhoewel u de meeste pagina’s van IkBouwEenWoning.be kan gebruiken zonder cookies, zijn deze onmisbaar om bepaalde onderdelen van IkBouwEenWoning.be te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld om in te loggen, zelf uw bouwprojecten te beheren of aan te maken en om formulieren in te vullen. Daarnaast gebruikt IkBouwEenWoning.be nog functionele cookies. Deze cookies zijn nuttig voor de goede werking van de website. Zij identificeren u niet als individu. Dankzij deze cookies hoeft u bepaalde informatie niet elke keer opnieuw in te vullen telkens u onze website bezoekt. Denk bijvoorbeeld aan uw taalkeuze.

Ook maakt IkBouwEenWoning.be gebruik van Google Analytics cookies. Deze cookies dienen ook voor statistische doeleinden. De statistieken van deze website houden we bij met behulp van cookies via Google Analytics, een service voor webanalyse die wordt aangeboden door Google. Die informatie gebruiken we om je bezoek aan onze site te analyseren (niet om te weten te komen wie je bent). Zo weten we o.a. welke pagina’s onze bezoekers het vaakst raadplegen, met welke browsers onze klanten op internet surfen of hoe lang ze op onze website vertoeven. Dankzij die gegevens van Google Analytics kunnen we onze site continu optimaliseren.

Wij maken ook gebruik van de social media diensten van Facebook, Google + ,Twitter en LinkedIn. Niet voor informatie van u te verzamelen maar wel om het mogelijk te maken om pagina’s te delen op een van deze netwerksites. Voor deze features gebruiken ze elk hun eigen cookies.

Voor cookies geplaatst door derde partijen hierboven, verwijzen wij u graag naar de verklaringen die deze partijen op hun respectieve websites daarover geven. Let op: wij kunnen geen enkele invloed uitoefenen op de inhoud van die verklaringen noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen.

Facebook Google Twitter LinkedIn

De meeste cookies van IkBouwEenWoning.be verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot maximaal 12 maanden staan. Je kan cookies altijd op elk moment via je browser verwijderen.

De meeste internetbrowsers bieden eventueel ook de mogelijkheid om geplaatste cookies te verwijderen van je harde schijf. Je kan cookies ook op voorhand afwijzen, of je kan aangeven dat je een waarschuwing wilt ontvangen vooraleer ze worden geïnstalleerd. Raadpleeg de instructies of de helpfunctie van je internetbrowser voor meer details. Op www.aboutcookies.org vindt u voor de meest gebruikte browsers de werkwijze om cookies te weigeren.

Stem je tijdens een bezoek aan de website van IkBouwEenWoning.be in met het gebruik van cookies? Dan kunnen die worden gebruikt bij volgende bezoeken aan onze site.

Contactpunten betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en cookies

Indien een Bezoeker na het lezen van deze privacy- & cookieverklaring nog vragen of opmerkingen heeft in verband met het beleid ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer of omtrent cookies, kan de Bezoeker contact opnemen met de contactpersoon op het adres Roosendijk 5, 3910 Neerpelt of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor bijkomende algemene informatie betreffende de bescherming van persoonsgegevens kan de Bezoeker zich richten tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer met adres te 1000 Brussel, Drukpersstraat 35, tel: 02/274.48.00 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.privacycommission.be).

Deze Privacyverklaring en het cookiebeleid werd het laatst herzien op 20 april 2018.